nya snowboardprylar inköpta

det var julklappskväll på stadium idag. de har detta event varje år och då får familj och vänner till de som jobbar på stadium komma dit och handla och får 30% rabatt. då brukar det inhandlas feta dyra grejer som tex vintersportutrustning och vinterjackor och annat mög.
jag passade på att tjacka på mig nya snowboardskor och en ryggplatta. ryggplattan kan vara bra att ha när jag ger mig ut för skumma ställen i backen som jag egetnligen inte klarar av och när jag utför hopp på ställen som jag med all sannolikhet sen inte klarar av att landa. dvs alla hopp i princip. jag åker hellre än bra och är säkert lite för orädd för mitt eget bästa. men vadfan! nu har jag ryggskydd så det är bara att plöja! nästa år skaffar jag hjälm kanske...

hade varit smutt att tjacka en ny bräda åxå men det har jag fan inte råd med. dom kostar ju utav bara helvete dom små liven...

: