man e glad att man inte jobbar på Gillettes reklamavdelningde kan inte ha de lätt de personer som signade Gillettes tre största affischnamn: Tiger Woods, Thierry Henry och så oskyldiga stackars Roger Federer..

Woods har ju doppat veken i typ halva USAs bestånd av mutta.
Även den svenska muttan Carolina Gynning (som f.ö. så fort hon får chansen alltid ska påpeka att hon e så vild och galen) har tydligen varit påtänkt för Tigers dolme att bli doppad i. Men hon bangade. Inte så vild å galen kanske?

Henry skämde ut sig själv och Frankrike när han avgjorde en direkt avgörande VMkvalmatch genom att i straffområdet greppa tag i bolljäveln med händerna två ggr innan han passade vidare så det blev mål.
I en sport som heter fotboll....!!
Irland åkte ut och Frankrike gick vidare. Gillette skämdes så mycket över den här handsgrejen att de lät göra om annonsen där man ser alla tre står med sina respektive sportattribut: Federer står med sitt rack, woods med sin klubba och henry med en boll i handen.Nu är bollen borta och Henry har handen i fickan, Tigers klubba är dock fortfarande kvar.

Roger Federer däremot...vad fan har han gjort?
hm..inget vad vi vet än sålänge...men snart kommer de väl på att han var med i helikopterrånet för inte så länge sen..http://www.dagensmedia.se/nyheter/tv/article109379.ece

1 :

absolutjohan

Vore jobbigt om de retuscherar bort Woods riktiga klubba, den han har doppat överallt.