Vidriga karl säger du...

surfade in på aftonblaskan och läste om plastikkirurgen som opererat sin tjej.
där så såg jag en länk till en tjej som bloggat om artikeln med ett inlägg som hade rubriken "Vidriga karl".

märkligt...varför är snubben omedelbart boven i dramat?
han tyckte tjejen var ful och såg till att hon fick lite plastikkirurgi fixat.sure, jag hade åxå tyckt att det varit lite väl om snubben varit rörpulare och lagt ner ett par hundra lax på att snitta och knåda om frugans kropp. men nu var han ju faktiskt ändå i branschen som plastikkirurg. inte mycket konstigare än att tandläkare har snygga tänder liksom.
dessutom, tjejen som allt handlar om verkar inte direkt ha pistolhotats till dessa operationer. hon är numera modell och tjänar troligen bra. visst, lite stereotypt att bli modell efter operationerna men hon anser väl att det är bra stålar och troligen är hon lite sugen på att visa upp sin nya kropp. smaken är ju som baken och även om hon inte är en klassisk skönhet utan klart och tydligt är plastic padding kan nog majoriteten erkänna att det börjar ju inte direkt blöda i ögonen av obehag när man tittar på henne.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6047643.ab

:

Catta

Nej men han var ju inte vidrig för att han opererade henne, utan för att han sa att hon inte dög att vara hans fru om hon inte opererade sig, det var väl inte så schysst sagt, det var faktiskt vidrigt...

din mamma

isåfall e det HON som e vidrig som gör som han säger. han tvingade ju inte henne precis. och fan vad FIN hon blev då! tror hon e rätt nöjd!

Anonym

lasa hela bloggen, ganska bra