Min brorsa är inte i Goa, han är i Genoa

asså jag vetefan om jag ska skratta eller gråta. min brorsa skulle åka till Goa i Indien en månad för att "skaffa inspiration, meditera och lära sig yoga". han har startat eget företag och inte haft semester på 1,5 år och tyckte att lite semester i Goa skulle sitta fint. så sagt och gjort, han beställer en resa till Goa i Indien. Morsan å farsan ber honom messa eller ringa när han kommer fram. Efter 5 dar så har de förtfarande itne hört nåt. Men sen en dag när morsan å farsan sitter på pendeltåget så plingar det till i mobilen. Han lever. Men han är inte i Goa i Indien. Han är i Genoa i Italien!!!!
WTF?
tydligen så har han på nåt jävla vis (fråga mig inte hur) förväxlat ALLT när han bokat och fått en biljett till Genoa vars flygplatskod är GOA! det är inte ens möjligt att göra detta.

idag på facebook skriver han såhär:

Hahaha, nu ska ni få höra en sak, som kommer att få det flesta att garva läppen av sig :) det är så att jag inte är i Indien utan i Italien, jag som trodde när jag köpte biljetten skulle få komma till Goa i Indien :) det är nämligen så att förkortning på genoas flygplas heter Goa :( hahahahahaha

:

Anna

Det blir inte bättre än så här :-)

Anonym

Hahaha. Hoppas han var glad ändå. Min kära granne förväxlade Nepal med Neapel, som tur var det bara i en diskussion annars hade det kanske gått illa...