VIP-shopping på HM

va på sen kvällsshopping igår på HM drottninggatan. nån slags invigning för deras nya butik (nya å nya). Det var trevligare än jag trodde. inte så värst mycket folk. jag trodde de skulle vara smällpackat men det var det faktiskt inte alls.




man fick skumpa och öl och lite krubb i form av plockmat. jag krubbade utav bara helvete. va ju hungrig som satan eftersom jag inte gamat nån middag. dessuto, gratis är gott säger dom som vet. 20% rabatt på allt i butiken och en goodiebag när man drog därifrån.



jag blev lite nästan salongsberusad efter att ha druckit 1,5 carlsberg och 1,5 glas skumpa. att det blev just 1,5 av varje berodde på att det kom nån jävel och snodde flaskan/glaset när jag råkade ställa ifrån mig dom när jag provade kläderna. jävla stil...



men det fanns så det räckte och blev över så det gjorde inte så mycket. dessutom så hde det smugit sig in en snubbe som definitivt inte var där för att handla kläder. han var bara där för alkoholen kan jag säga. han såg inte ut att ha handlat kläder sen mälarn brann. hur fan han kom in är dock en gåta eftersom man va tvungen att stå på listan. duktigt jobbat av alkisfarbrorn tycker jag. all cred åt honom

:

Digidiva

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
Jag är så avundsjuk att det gör fysiskt ont!

Helena

Glidare...... ;)