twistade slut på filmer

satt och läste en sida om "Best twist movie endings" och där var en av mina favoritfilmer med: "sjätte sinnet".
när jag såg filmen så tyckte jag att filmen var riktigt jävla bra. men sen när jag tänkte efter, handlingen har sjukt stora logiska luckor som faktiskt gör den jävligt dålig!

nu riskerar jag att avslöja filmen för er som inte sett den men det skiter jag i. har du inte sett sjätte sinnet så har du troligen bott under en höbal i ett häststall senaste 24 åren. och då är du dum i huvvet ändå.

well...filmen avslutas ju med att bruce willis karaktär fattar att han själv faktiskt är död! stendöd. men vadfan? hur i helvete har han undgått att fatta det?
om han är död så ser ju ingen honom, utom den dära synska ungen dårå, han som ser dead people!

ok, ingen pratar alltså med honom, för ingen ser honom. tycker han inte att det är konstigt att ingen längre pratar med honom? tydligen inte..
blir han nånsin hungrig? blir han krämnödig? om han nu har normala kroppsfunktioner och således ibland känner behov av att kräma så måste han ju ha muggpapper för att torka sig i stjärten med. och muggpapperet köper man ju som bekant i affären. men hur fan kunda han tjacka muggpapper om han var död? stod han i kassakön med en jättebal muggpapper? ekonomipack. verkar weird att stå i kö om man är död och osynlig eller hur?

vart fick han pengar ifrån? jag antar att döda personers konton spärras på nåt sätt så hans bankomatkort och kreditkort borde ju inte funka längre, eller hur?

asså..den där snubben måste ju ha varit sjukt korkad som inte greppade att han var stendöd. död som en halshuggen stackars rensad ål. jag blir fan lite förbannad när jag tänker på det. här hår man och tycker att filmen är hyfsat grym när den egentligen har logiska luckor stora som pakistan. men man tycker ju att den är bra eftersom man inte vet att slutet blir som det blir. om man fattat från början att han dog så skulle filmen vara urusel.

väldigt märkligt...

1 :

Helena

Hahaa...har inte tänkt på den på det sättet. Men det är onekligen en grymt bra film, det kommer vi inte ifrån.