mona sahlin

finns en skoj artikel på aftonbladet.se om Mona Sahlin och att hon gick på kändisfest när Mikael Bindefeldt fyllde 50 bast. Tydligen tog hon flyg dit. Det verkar jättedåligt att flyga. Men man kan till viss del förstå Mona, eftersom festen var på Mallorca. Lite jobbigt att åka bil eller cykla till mallis kan man ju tycka. eller hur?

Men nu går drevet i media och bloggar och Mona är korkad, omdömeslös och en idiot. Artikeln har rubriken
"Tog chartrat plan till lyxfest" och hela artikeln är vinklad så att man ska tro att det i princip är Mona som har chartrat planet med statens pengar och sen tog sitt posse inklusive SÄPO och åkte till mallis för skattebetalarnas pengar.

Vi benar ut begreppen lite:
specialchartrat: ja..eh. specialchartrat?
vad exakt betyder det?
planet var chartrat av festarrangören Mikael Bindefeldt. Mona hade alltså inte tagit jobbets VISA-kort och gått till Arlanda för att hyra ett eget plan. Som i den berömda Tobleroneaffären.

Folk klagar på att det kostar extra eftersom SÄPO följde med och det blir extrakostnader tex i form av traktamente etc.
Men vad tror ni? att det inte är budgeterat för att sånt här? att man förutsätter att det personer som SÄPO vaktar bara sitter hemma eller är på jobbet? jag misstänker att det faktiskt ingår i budgetramarna att personerna faktiskt rör på sig och inte bara inrikes.

Folk blir förbannade för att en sosse rör sig i kändiskretsar. Jag vetefan...varför ska hon inte få göra det? Får bara dalmasar heja på Leksands IF?

jadu...märkligt. jag ser inget problem i det här. hon pröjsade sin egen resa och sitt eget hotell. och sålänge hon gör det så låt henne umgås med bindefelt eller blondinbella eller mehmet i botkyrka. spela roll.

1 :

bloggare på icedaniel.se

Det är klart att bara dalmasar får heja på Leksand, det står ju grundlagen, första kapitlet. Sen är det klart att sossar får umgås med Bindefägen, eftersom sossarna inte längre är det socialistiskt parti och förhoppningsvis inte får arbetarklassens röster. Det är bara konstnärerna som gillar Mona eftersomhon gör tavla på tavla.