svininfluensa

satan i gatan vad trött jag blir på folks rädsla för den sketna svininfluensan!!

vad fan..det har inte ens insjuknat 1000 pers i hela världen (sist hörde jag siffran 600). och antalet som dött är inte ens 200 totalt i hela världen. ändå har det lagts ner en hiskeligt massa pengar på att begränsa sjukdomen som att det vore världens smittsammaste och farligaste sjukdom. jag hade förstått om tiotusentals hade smittats och det vore dödligt. nu så är de ju fan färre i världen som blivit smittade än en vanlig förkylningsepidemi i kungsängen och det är ju knappt dödligt om man inte är 109 år gammal med ett immunförsvar som en soltorkad daggmask.

folk ställer in resor, folk som flyger hem från områden som "är drabbade" sätts i karantän när de kommer hem!! det är ju förfan vansinne!

vad hände med folks sunda förnuft? har alla fått deg i hjärnan? jag börjar tammefan misstänka att det är DET som är sjukdomen. folk blir helt enkelt helt jävla dumma i huvvet och slutar tänka. paniken bara växer men de har int brytt som om att kolla fakta. nån som kan bevisa att en enda gris har burit på viruset? nä?

I egyptien så slaktade regeringen nästan alla grisar av rädsla för svininfluensan. dock har hittils ingen gris i världen bevisats vara smittad. tack sa alla fattiga grisägare (dvs den kristna, fattiga minoriteten i egypten, för muslimerna käkar ju som bekant inte gris).

whaaaaaaj??

:

yoakeem

Jag är också så förbannat less på mediebevakningen av den där jävla grisförkylningen. Enligt WHO är det ju tydligen bara 19st i Mexico och 1 person i USA som har kolat. Det är ju fan fler som dör av måndagsångest varje måndag.

Bra artikel i SVD idag: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_2828743.svd

David

-tillverkarna av Tamiflu ligger nog bakom allt skit...