vad är det med stekare och den där jävla tröjan på axlarna?


alltså..står det i nån slags stekarbok nånstans att om man ska bli stekare så måste man ha en tröja lite fint tillrättalagd över axlarna?
jag har fan alltid undrat detta...dessa tröjor som de har där på axlarna som ett litet husdjur, är dom ens möjliga att bära som ett vanligt plagg? alltså kan man ta på sig dom på riktigt? eller är halsen och ärmarna ihopsydda? det skulle inte förvåna mig för fem öre.

det kanske finns en butik på NK som jag aldrig hört talas om som säljer "stekartröja" för 4999:- som faktiskt inte går att ta på sig. om det inte finns det så ska jag kanske säga upp mig från mitt jobb och starta den butiken själv och bli tät som ett troll så jag åxå kan tjacka rosa skorta och steka med dom här trevliga unga männen på stureplan med en tröja lite nonchigt slängd över axlarna...

:

Markus

Är inte det där o'learys i sumpan? ;)

David

fyfan.. dom där tröjorna. o snubbar som kutar omkring med scarf! vaffan? SCARF??????

Elin

Killen till höger ser ut som ett husdjur. Är han inte väldigt lik en hamster eller kanin i nosen?