detta är det som gör internet värt att ha

alltså..det finns dagar när jag undrar vad i häcklefjäll man ska ha de dära internet till. annat än att tjyvtanka illegal film och musik. man läser ju aftonbladet och sen är det liksom inget mer att göra på internet tänker man. vad mer ska jag surfa på? allt e skit typ. ibland tänker jag faktiskt så.
MEEEEEEN, sen så hittar man sånt här:
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.8336904

och livet är värt att leva igen. den här snubben (om han nu finns på riktigt, vilke är högtst tveksamt) är ju förjävla rolig och jag tänkte att jag sprider länken till hans blogg så att fler får ta del av hans liv och leverne.

jag kan inte riktigt förstå att denna snubbe nånstans går omkring i den riktiga riktiga världen med andra riktigt människor och för ett normalt umgänge. han är lite för bisarr för min hjärna att ta in. men sjukt rolig. kolla även nedanstående video med samma lirare

: