den dära elin och hennes blogg..

hmm
jag börjar nu förstå kalasklas och hans livssituation. kalasklas fruga elin jobbar nämligen lite frilans hos oss på nansen. eller egenligen inte på nansen..eller inte FÖR nansen kanske man ska säga. hon jobbar för söderhavet som är vår systerbyrå. de är en design & reklambyrå medans vi är en teknikbyrå. iallafall..elin hjälper dom med ett stort projekt just nu. men hon sitter i nansens lokaler. hon använder våra bord, våra datorer och förbrukar vår elektricitet. sen har hon mage att avslöja en hel del känsliga uppgifter om vårt liv och leverne på kontoret. ett klassiskt insiderjobb alltså.

jag trodde i min enfald att det var kutym inom bloggbranschen att inte avslöja sånt där. lite bloggarheder bloggare emellan. jag tycker att hon borde hålla sig till att avslöja snaskiga grejer om sitt och kalasklas privatliv istället för att sladdra om mig! hon insinuerar att vi har toarullar och ölflaskor på våra arbetsplatser och att vi nyttjar dessa artiklar sent på kvällarna!! det är för höge bövelen helt jävla befängt!! jag måste surra lite med jefen och be honom att ta betalt för strömmen som hennes dator förbrukar. då kanske hon lär sig att inte blogga toarullar och sen påstå att dom är mina! kanske kommer elin att få en jävligt dålig sittplats i fikarummet från och med nu. det vore ett passande straff faktiskt. hon får kanske ta kaffe sist av alla. få den äckliga slumpen i botten av kannan liksom.

Damn!! jag måste komma på nåt bra att hämnas med..

:

Kasi

Karma rudde karma!

Anonym

Jag dricker inte kaffe!

Anonym

Jag dricker inte kaffe!

rewdboy

men du dricker skumpa va?

Anonym

Jag är nykterist!