bullfittebrallor e starkt på G i sommar tydligensåg nåt så fruktansvärt ugly på TV i helgen. det var reklam och på min söta plasmaTV så visades nåt inte lika sött. det var Gina Tricot som gjorde reklam för en riktig ful bralla. jag är fan helt säkert åp att det är ett slags designexperiment av en PRAOelev på nån skola för underbegåvade medborgare. det måste vara så. det..eh..så måste det vara...

alltså..om dessa brallor slår hårt i sommar kanske jag måste begå seppuku med en trubbigt gaffel. de är så fruktansvärt fula att ingen människa med hjärnkapacitet större än en flygmyra tar på sig dessa frivilligt och samtidigt tycker att de är snygga. isåfall har man helt bevisat att man är en total modeslav utan någon som helst egen vilja utan bara bär plagget för att modet föreskriver det. slå mig om jag har fel. det är inte OK.

fan...isåfall kan man väl lika gärna bära såna där gymbrallor som sågades så hårt under 90-talet. eller..alltså..gymbrallan e nästan snyggare...
så snälla Gina Tricot..ta bort den där muppbrallan från ert sortiment och gör sommaren en god gärning på kuppen.

:

Anonym

Haha, jag tycker dom ser jäkligt bekväma ut iaf, så jag kan nog tänka mig att ha dom! Kanske inte köpa dom för 199, men om dom varit lite billigare! Är ju snyggare än alla killar som går med jeansen nedanför sumpan iaf och knappt kan röra benen för dom åker ner till knäna då!

Anonym

Skitfula! Jag skulle aldrig ta på mig dem inte ens om jag fick betalt!

Helena

Kan inte göra annat än att hålla med, det är nog bland det fulaste jag kan tänka mig för tillfället.
Däremot är din benämning på byxorna ÄN mer vidrigt!
Shape up! ;)

rewdboy

det är inte jag som kommit på det uttrycket. jag skyller på kräjzee

Anonym

Använd inte ord som Bullfittebrallor! Tänk på ditt karma Rudde!

Anonym

Använd inte ord som Bullfittebrallor! Tänk på ditt karma Rudde!

Fanny

IEWWWW! Jag skulle ALDRIG aldrig aldrig ens tänka tanken att visa mig i nåt så vidrigt.

Anonym

medelålderstaxichaffisar använder sånna byxor i Iran och i Marocko..

Anonym

Snygga byxor... jag köpte såna faktist...

Bridezillah

haha du e så skön. håller med om alllllttt