dagens weirdomail

Jag och min polare Osten ska till London på söndag och kolla matchen Chelsea - Manchester City på Stamford Bridge, Chelseas hemmaarena. Jag har lagt upp ett foto av biljetterna på Flickr.
Idag fick jag ett mail av nån lirare i portugal som vill veta om jag kan skicka fotbollsbiljetter tioll honom:

Hi,

I am portuguese and a football tickets colector and i am looking to enlarge my collection.
Are you gonna watch football games? Have you some tickets that could send to me?

Thanks
Teixeira

sure..kan väl skicka. men asså..det här kan ju bli stort. man vet ju aldrig..de kanske väller in en jävla massa tomtar som vill att jag skickar biljetter till dom runt hela världen. då får dom fan dega porto åxå. annars blir jag ju ruinerad...hmm...ska jag skicka gratis den här gången. first time free liksom. som knarklangarna kör? sen blir dom helt hooked och då kan jag klämma ur dom en massa stålar. måste suga på den här karamellen lite..

varför frågarn han "are you gonna watch football games"? vaddå? som om jag aldrig kollat fotboll förut..vad är det för fråga egentligen?

: