vickan stadgar sig med stekardanne

ja...har det undgått någon att kronprinsessan Victoria ska gänga sig med Daniel Westling. (observera stor bokstav på namnen, jag har fått bassning av kalasklas att jag stavar med små bokstäver hela tiden på min blogg).

vad ska man säga. inget fel i att tösabiten går och stadgar sig om det nu är det hon vill. fattar dock inte att det ska vara en sån grej. ok att vi har de lite bizarra rent fomella bitarna om att danne måste godkännas eftersom hon faktiskt blir vår statschef osv. det jag inte hajjar är alla människor runt omkring som blir så helt totalt fuktiga i klykan av att hon e förlovad. satt och såg på nyheterna på TV samtidigt som jag åt och laddade inför gårdagens innebandymatcher.
först såg jag en intervju med en latinsk kvinna som var otroligt glad och påstod att hon kände vickan och sa att hon va jättelycklig. sen kom det en fantastiskt intressant intervju med ett riktigt skåp som va lack för att hon hade valt "en svensson" att gifta sig med. han tyckte att hon i första hand skulle valt en europeisk prins. i andra hand en europeisk adelsman och i tredje hand en svensk adelsman???
WTF?
killen var från nån förening som hette typ "monarkins vänner". jag har lite funderingar kring detta.

  1. varför i helvete finns de en förening som heter nåt sånt. vad gör dom när de träffas? samkväm med diskussioner kring europeiska prinsars lämpligheter som gemåler för vår svenska blåblodiga tronarvinge? eller spelar dom kanske lite boccia och dricker blandsaft tillsammans?
  2. varför i häcklefjäll finns det folk som är sååå sjukt intresserade av vad kungen och hans familj gör att de faktiskt BILDAR EN FÖRENING??? skaffa ett liv och fjolla er genom att läsa "Se och hör" istället. det borde väl för bövelen räcka?
  3. hur vågar han ställa upp och blotta sitt otroligt muppiga intresse genom att låta sig intervjuas i rikstelevisionen? jag hade hellre ertappats med att fickrunka på sergels torg än att erkänna att jag var med i föreningen "Monarkins vänner" eller vad fan de nu hette. starwarsnördar framstår ju som riktigt tuffa i jämförelse..
sen såg jag en intervju med nån hovreporter på tidningen "queen".
TVreporten frågade hovreporten nåt i stil med "vad innebär det här giftermålet för sverige".
han svarade att "det här ökar definitivt framtidstron i sverige"???
*hosthost*

förresten...queen? vad är det för tidning?
I Queen möter läsarna världens kända och okända kungligheter i exklusiva intervjuer och bildreportage. Queen bjuder på det allra bästa i mat och dryck, mode och resor – allt med en kunglig prägel. Queen ger läsarna en unik inblick i den kungliga världen. Våra läsare skall inte bara drömma om en bal på slottet utan faktiskt få vara med.

det var ett annat roligt reportage om ockelbo också, där danne tydligen kommer ifrån. man fick se en lirare som var ute och satte upp pappersflaggor i snön. för han va ju så stolt över daniel. stolt för att han kom från samma stad. han kände sig nog delaktig i hela den här grejen och kände sig otroligt kunglig. det blå blodet bara sprutade runt runt i hans små igenkalkade vener och hjärnan fick en enorm syrekick som spelade hans sinne enorma spratt. så stora spratt att han pinnade iväg och köpte pappersflaggor på ica som han sen sprang iväg och satte ut i snödrivorna. riktigt gulligt...

och på slottet så flockades folk som hade vallfärdat dit med blommor som de på nåt sätt skulle ge till vickan å danne. att de orkar ta sig den tiden. de känner ju inte människan ifråga! jag har aldrig sett dom komma och ge mig blommor när jag fyller år (den 7e maj by the way). de skulle ju lika gärna kunna ge mig blommor. vi känner faktiskt varann minst lika bra. så why not come and give me some blomster? jag e ju svart så jag anar diskriminering. kanske dags att börja kvotera in negroes i kungahuset?!

:

Anonym

Det är rätt fantastiskt att du faktiskt lägger energi och utrymme på din blogg om detta spektakel som du så stort föraktar.. ;-)

rewdboy

its a dirty job...but someones gotta do it..

Anonym

Har finanskrisen drabbat dig Rewdsman? Behöver du ett jobb? Förutom det...well said!

rewdboy

miquito: nejdå..krisen har inte drabbat mig än.


knock on wood...

Anonym

He he..bara undrar.
Häromdan snackade du ju om bloggtorka och nu bara sprutar det ut inlägg med texter så långa att mitt specialarbete i gymnasiet hamnar i skymmundan. Det var ju iof inte så långt...men ändå :)

rewdboy

javadfan ska man säga?
jag e periodare tydligen.

Anonym

Vilken paragrafryttare han är den där Kalasklas!

Swedeheart

Fattar inte heller att de blåser upp hennes förlovning, who the hell cares förutom Monarkins vänner...