vad skulle du göra med 10 miljarder?

ja..den frågan ställer aftonbladet sina läsare.
bakgrunden är en artikel där en tjej råkat få in 10 miljarder spänn på sitt nordeakonto efter nåt strul vid ett kortköp. då sattes pengar tillbaka på hennes konto men det blev några siffror fel och hon fick in den rätt sköna summan 10 miljarder.
under artikeln finns frågan "vad skulle du göra med 10 miljarder?"
ett av svarsalternativen är "investera"
jag kan ju lätt säga att investera inte skulle vara min högsta prio om jag hux flux fick 10 miljarder spänn in på mitt konto. min prio nr 1 skulle vara att slösa utav bara helvete.
jag skulle ringa lamborghinibutiken och be dom lackera en gallardo spyder kycklinggul fort som fan. sen skulle jag ringa porschebutiken och be dom lackera en porsche GT3 lika kycklinggul. sen skulle jag förbruka en helvetes massa bensin...

så nu vet ni..om nån råkar säta in 10 miljarder på mitt konto skulle jag fort som fan öppna ett offshorekonto nånstans och skicka över pengarna dit sen på nåt sätt skyffla vidare stålarna och sen bosätta mig nånstans där ingen hittar mig.
invstera? my ass!
med ti0 tusen miljoner så klara man sig utan att behöva investera

: