bara på västkusten

jag va i jöttlaborg i helgen. västkusten. bästkusten. sveriges framsida å allt de dära.
well well...vi kom dit vid 20-snåret på fredagkvällen och bodde hos annas syrra jenny och hennes svartskallepojkvän reza. de hade flyttat in i en ny fin stor lägenhet i kungsbacka inte långt från deras gamla lya. renoverad å fin. jag blev mest avundsjuk på deras dusch. de hade en sån där fin cool dush med apstort duschmunstycke. av nån anledning så tycker jag det är coolt.
vi drack lite bira. rezas och jennys polare tobbe (som troligen garvar mest på den här sidan vintergatan) var sjukt deppad. hans tjej hade nämligen dumpat honom och då ville han dränka sina sorger med bira. och whiskey. och mer bira. han va go och glad och nästa sekund så sa han "jaha. dumpad var man alltså!" och så deppade han. sen tog han en klunk bira å så va han gla igen. märkligt.
sen blev han full som en kastrull å så tvingade han ut oss. jag va väl inte helt motvillig för jag va lite salongsberusad själv. inte packad men salongsdragen sådär.
kl va 00:45 och ställena i kungsbacka stängde 01.00 så vi åkte taxi en sträcka som tog 5 minuter att gå.
fantastiskt.
men jag degade inte så de va lugnt.
sen ute så var de minst 3 ggr som de kom fram lirare å sa:
"ö dô, du e la änna ståkkhålmare va?"
jag sa
"joråfan...de hörs väl? det e väl inga problem va"
"nänä, jag tycker änna de e gôtt när du pratar sisådär roolit"
eller så sa de
"cheeenare cheenare bah, jaaa e från stååååkååålm"
funny...verkligen.
sen drog vi hem å på vägen hem beställde vi fyllekrubb. slog till på nåt slags grekisk kebabrulle. tunnbrödrulle med kött, sallad, fruktansvärd massa fetaostsås och så pricken över i: pommesfrites???!!!
vaff..?? pommes? inne i tunnbrödrullen???
de e fan bara på västkusten man kan få det!
sickna dårar...änna goa gôbbar!