stekta pingviner

ikväll så var det kvällen med stort blaffigt K.
skeppbsron mighty penguins (SMP för de som är inne i smeten) skulle ge sig in i korpens seriespel i 3-manna innebandy. vi tänkte piska skiten ur alla innebandytomtar som säkerligen var keffa som fan och knappt hållit i en klubba förut.
vi spelade ju trots allt i lägsta serien (ja, man börjar ju för bövelen längst ner i kloakerna) och därmed borde alla vara apruttna på innebandy.

första matchen började 19.30. vi var dock alla smärre försenade och uppvärmningen bestod i att jag och stekarmackan gled in på McD 19.07 och beställer 3 cheesburgare var. man måste ju ha mat i magen. vi får maten ca 19.16 och traskar (läs stressade utav bara helvete) upp mot hallen för att byta om. övriga i laget (jonpet, tompet, lundberg och fosselius) fjollar sig och köper varsin jalla-yoghurth på konsum istället för cheezebörgers på donken.

gametime! matchen börjar genom att jag tekar klockrent och vi vinner första bollen.
motståndarna är halvkassa, precis som vi förutspådde. dock verkar de vara influerade av nån slags joe laberogrej för det skottar in mål på mål och vårt försvar läcker som ett såll. de hinner nog göra 4 baljor innan undertecknad får göra det första målet i SMPs historia! YAAAAY!
vi lyckas på nåt sätt faktiskt komma tillbaka i matchen och ett inte helt ointagligt underläge 7-9 och hoppet tändes. för ett ögonblick bara dock. det släcktes direkt faktiskt. de skottar in 2 mål på ca 30 sekunder å vi e gäng väldigt rökta pingviner.
jag inser att vi e totalrökta i matchen och softar lite. tänker lägga mitt krut på matchen efter. jag känner mig faktiskt lite trött. över 2 månaders softande utan nån som helst sportaktiviteter har satt sina spår på kondisen. dels 1 månad på beachen på madagaskar med bira och så har mitt ben precis läkt efter en infektion och jag slutade käka antibiotika för 3 dar sen.

såå..eh..nästa match. jag spanar in snubbarna lite i smyg. de ser ut som totala loosers. man ser att de knappt kan hålla i en klubba ju. den här segern är säkrad redan innan matchen börjat!! grymt!
jag minns inte om jag tar tekningen. men i första anfallet så sticker jag förbi en kille vid sargen och sen fintar jag pass till lundberg. men lyfter istället in bollen lite lätt på mål bara . det är mitt favoritsätt att scora i småmålsinnebandy, jävligt förnedrande och kul! bolljäveln tar dock i stolpen och studsar rakt ut och i kontringen som följer så gör nötterna mål. nötterna gör faktiskt 2 mål till.
sen gör jag ett klockrent mål där bollen träffar den bakre stolpen i målet! men luffaren till domare säger att det inte är mål! stolpe säger han!! hur fan kan han se det? hans rörelsemönster är ganska begränsat. faktum är att han inte rör sig mer än 2 meter åt var håll från mittlinjen nån gång under matchen. ändå är han bergsäker! jävligt skumt.
lika bergsäker var han i första matchen att JAG lyfte en snubbes klubba när JAG är den som har bollen och anfaller mot 2 pers fast det är DOM som lyfter min klubba!!!
man kan fråga sig varför i helvete JAG i det läget vill lyfta nån annans klubba? jag har ju bollen för bövelen.
skit samma. vi torskar den andra matchen med ännu större siffror. fast motståndarna va nötter.
dock var vi sämre. ok, ärligt. dom va nötter men vi var större nötter.
men de va ändå roligt som fan!
trodde inte jag kunde säga det efter en förlust för jag är en rätt kass förlorare.
men troligen hade jag varit sur om vi hade varit iaf lite nära att vinna. och det var vi ju faktiskt inte.

roligast var stekarmackan som höll på att lägga en kakadua på plan.
hans kondis var inte i bästa laget och han såg ut som mount vesuvius strax för det stora utbrottet.

:

Unknown

Tror ni får skapa en label på twitter, typ #skeppsbronMightyPenguins. Så man kan följa allas kommentarer.

Typ, http://search.twitter.com/search?q=%23skeppsbronMightyPenguins

Anonym

Fan jag åkte bräda EN dag i helgen och nu sitter man här med en nackspärr som skulle kunna användas för att få folk att snacka på Guantanamo. Bara att inse att man börjar bli gubbe Rudde!

Sjukt kul med innebandy, kommer du ihåg när jag gav ip-jonas en klocka med armbågen?

rewdboy

miquito: haha! de va tider det!