Konversation på Facebook

Satt och surrade med en gammal polare på fejjan. Han va lite mysko så jag var tvungen att fråga vad fasen det var som hade hänt och som han va så mystisk över. Fick ett privat meddelande skickat med hela storyn och jag skrattade så jag nästan grät. Härmed bjuder jag på storyn så att även ni får ta del av detta kära läsare...varning för snusk och annat skoj!
men är du pryd så läs inte vidare

Nedan följer en copy/pastad konversation direkt från min inkorg på fejjan. jag har redigerat bort hans namn och hans sons namn. i övrigt är storyn oredigerad och precis så som jag fick den.

Jo så här va det

Between You and John Doe

att jag satt och prata med en tjej på msn som jag träffat några ggr. Hon va lite kåt som hon sa, kom hit då sa jag. Fick förklara att jag kunde ge henne lite kärlek i källaren. "Xxxxx (snubbens son, Reds anmärkn) satt hemma och spela PSII"

Mycket riktigt hon ringde en timme senare och utryckte sin lust i örat på mig, hon satt i bilen utanför min port. Jag gick ner till henne kom då så går vi ner i källaren.

Så vi gick ner i källaren knulla som nån jävla mullvad eller nått, ähhh nu kommer jag ut med slem helge då går hon ned på knä och slickar sig om munnen och börjar suga, eh jaha då skjuter jag väl av då. DSå lyckas man spruta så hon sätter i halsen varpå hon hostar och nästan kräks.

Och jag skrattar så tårarna sprutar som på lilleskutt..

Och allt är santOctober 28 at 2:48pm
HAHAHAHAAHAHAHAAAAAAAHAHAAOctober 28 at 2:51pm
om jag gör dig anonym, får jag publicera detta på min blogg då?
asså fan..det här är det roligaste jag läste på säkert 10 år...!John Doe
October 28 at 5:14pm
Hahahahaha
gör det

Anonymt!

:

Swedeheart

Craigslist är som Blocket, men mycket bättre. Man kan hitta jobb, köpa möbler, konsertbiljetter, kläder och allt möjligt annat...Gå in och kolla vettja! www.craigslist.org
Tyvärr använder sig inte svenskar av den sidan ännu...

Anonym

Men guuuuuud, hon satte i halsen alltå? Jag måste skratta, men hon har mina sympatier, helt klart!

rewdboy

haha..jo. hon satte i halsen. det kan väl iofs hända den bäste. det jag garvar mest åt är när jag i min skalle ser hela situationen där hon sätter i halsen å hostar å fräser medans han skrattar så han gråter "så tårarna sprutar som på lille skutt".