da rewd going popular

av min bloggkollega honung fick jag uppskattning i form av en award!
mycket trevligt att vara uppskattad!
det är meningen att man ska återgälda tjänsten genom ge tillbaka awarden. jag kommer dock inte göra detta.
inte för att jag har något emot honung eller hennes blogg. tvärtom! det är ju faktiskt grymt trevligt att få uppskattning! men problemet är ju att grejen med awarden är att man MÅSTE ge den vidare och även till den man fick den av.
jag är emot sånt.
de bloggar och bloggare jag gillar läser jag och kommenterar jag och ibland bloggar jag dessutom om dom. thats my way of doing stuff. så jag kommer aldrig ge eller ge tillbaka nån award till nån. nånsin.
lessen peeps...

men gå gärna in och läs hennes inlägg där hon hyllar lite olika bloggar och bloggare och notera att rewdboy finns med i listan!
:-)
http://honungsbullen.blogg.se/2008/october/och-en-till.html

:

Anonym

Du har missuppfattat hela grejen. Jag vill inte ha den igen!!! Du ska INTE ge tillbaka den till mig. Man ska bara länka till den man fick den av och sen ge den vidare till sju nya. Ha en jätteskön kväll!

rewdboy

ojdå..fick för mig att man måste ge tillbaka. well well..de man inte har i lösglasögonen har man...eh..nån annanstans

Anonym

Men det var hygglo av dig att länka till mig. Om jag var rik skulle jag köpa de där pjucken till dig. Otur att jag är fattiglapp... Både för dig och mig.