fjortisar med intersportstrumpor

well...i mitt sökande efter blogginspiration så hamnade jag på den grymt roliga bloggen polacksnack. den första bloggen som jag började följa faktiskt. han bloggade om några fjortiskids han såg på en perrong. ni vet såna där stereotypfjortisar med vita intersportstrumpor som de har petat in jeansen i. jeans som hänger strax nedanför ingången till rectum så man kan skåda deras urtvättade björnborg kallingar.
asså..hajjar inte grejen med vita intersportstrumpor. även om fjortisarna faktiskt är rätt sunkiga och allmänt fula så brukar de ändå vara sjukt märkeskåta av sig. det ska vara JL, WESC, ADIDAS, nudie bla bla bla...meeen..när det kommer till strumpor så ska det vara mögiga jevvla INTERSPORT???
nån skämtar med mig aprilo...?

tillbaka till polackens blogginlägg. jag kände igen hans beskrivning så jäkla perfekt. dessa fjortisar som han såg stod dessutom och lyssnade på musik ur en av fjortisarnas mobilhögtalare.
vad fan ere för fel på de där sabla fjortisarna och deras jävla mobiler!!??
jag hatar när de spelar musik ur den där skräniga sketna bajsmobilhögtalaren. det låter bajs helt enkelt.
ibland möter jag tillåmed ensamma fjortissnubbar som går typ som da negroes in gamla hederliga ghettofilmer. sådär sjukt kaxigt, bredbent som att de har världens bredaste pungväxt innanför deras björnborgkallingar och med fötterna utåt så att de liksom visar klockan 10 i 2. och så har de mobilen i högsta hugg och som spelar musik ur mobilhögtalaren!!!?
vad fan?!! har de hört talas om hörlurar?

det är i såna stunder man funderar på om det är värt att kosta på sig att riskera bli föremål för ett polisiärt ingripande genom att sno mobilhelvetet och sen dansa riverdance på skiten så att den tvärdör. mitt framför ögonen på kidsen.
*stompstomp*

:

Helena

Haha...coming out loud and CORRECT. As always..! :D

Anonym

Värre nrä de spelar musik på bussar och fem sekunder av varje låt. Jag vill sova för helvete!

Markus

Så det är musik de spelar... Jag har alltid undrat vad det är!