tillbaka från london

så..nu e jag tillbaka från london. trist. vädret var mycket bättre i london. folk gick omkring i shorts och t-shirt. det var nog 20 grader i förrgår. vi var ju på FOWA och jag har bloggat en del om det på jobbets egna blogg, nansenbloggen. läs mer där.

FOWA var bra. mycket inspiration fick man. I övrigt så var det rätt geeky men vad kan man förvänta sig. en skock datanördar snackar med varann liksom. mycket inbördes beundran där. vissa av talarna behandlades nästan som rockstjärnor. rätt bisarrt att se totala nördar få rockstjärnestatus. men inom alla grupper så finns de ju alltid nån som är lite bättre och coolare än de andra. även bland geeks. höjdpunkten var på sista dagens avslutningsfest då det fanns ett VIP-rum på Fox (stället som hade festen) där facebookhöjdarna och DIGGhöjdarna huserade. ett litet avpärrat område med en brutalt stor svart vakt stod och vaktade. det såg rätt fjolligt ut. vi försökte komma in. en plan var att om vi attackarade via båda flankerna samtidigt så kunde inte den ensamma vakten stoppa oss. sen försökte sara hångla upp vakten. men hon var så civiliserad att hon frågade först. vakten svarade "DEFINITELY NOOOOT!!!". ok..där slutade våra försök att komma in i VIParean.

det fanns två egenomgående teman på FOWA. den ena temat var katter. en av talarna var nämligen killen som grundat en av internets skummaste sajter "i can has cheezburger" där folk laddar upp bilder på katter och sen skriver fula töntiga bildtexter till. sen så följde de andra talarna på och började byta ut sina bilder i sina presentationer och la okcså in katter. sen blev det helt sjukt.

det andra temat var hattar. en jävla massa folk hade hatt på sig. det slutade faktiskt med att modeslavarna klas och stekarmackan gick å köpte sig varin hatt på FCUK. varsin likadan hatt. egentligen skulle klas ha hatten först. men sen tyckte mackan åxå att hatten va fin. då blev det lite tryckt stämning. de kunde ju fan inte köpa samma hatt. en pinsam tystnad infann sig innan klas (den lite mer mogna av de bägge) diplomatiskt erbjöd mackan att köpa hatten. mackan blev helt överväldigad och sa
-ere sant? får jag!!?
-eh...jadå..ta den du. jag behöver ingen hatt..

så mackan tjackade hatten å hade på sig den dygnet runt. även när vi åt middag på restaurangen fastän vanligt vett å etikett tydligt säger att hatt skall av inomhus. iallafall för män.
men klas var lite gramse ändå och inombords så malde tanken på att han ändå ville ha hatten. så sista dan så gick han å köpte hattjäveln ändå.

själv köpte jag ett par kallingar och en tisha på DKNY och en vit skjorta på G-star.
well..de va vad jag haft för mig sen i onsdags.

:

Digidiva

Ja, och så ringde du och Emma yoakeem också:)

rewdboy

nej..det var jag och sara. emma?? hon var i sverige. hon var ute med övriga jobbet. det var jag, stekarmackan, skäggklas och sarake som åkte

Anonym

Ameh! Nu var du full, jag försökte inte hångla upp vakten, han var asscary ju. Jag ville bara ha ett spexigt kort på honom...

Digidiva

Jag menar sara, klart jag menar sara, jag menar sara jättejättemycket. Och inte kan jag skylla på att jag är full ens. Men senil. Jag kanske börjar bli senil? ;-)

Klas Sabelström

Bra analys av hattandet (lågvatten, jag vet!)

Swedeheart

Det kanske hade gått bättre om du hånglat upp vakten!

Fridabörjesson

Nej han är ju itne det. jag fattar inte varför han är med. Det måste ju finns miljoner med lovande backar i vårt avlånga land som kan göra ett 100 gånger bättre arbete än den där Petter Hansson, han är kass. hade nog tom gått bättre att ställa en stolpe på hans palts.
Ut med Petter Hansson =)