bajsebola

fan..förra vecka så fick jag en släng av förkylning. ont i halsen och sen hade jag feber i 2 dar. men jag frisknade till såpass att jag kunde dra till london. nu när jag e tillbaka i ruggsverige igen så har förkylningshellvettet kommit tillbaka! vad fan?? de måste vara en rest av den där jävla CPebolan jag drog på mig under min resa till cypern 97! apjobbigt att bli drabbad hela livet för att man krökade loss lite i sina ungdomsår...är det nån som har botemedel mot ebola i halsen så kontakta mig! jag ställer gärna upp även om det är en experimentell behandling som ännu inte godkänts av nåt läkemedelsverk i nåt annat land än typ albanien. du kan vara en galen forskare utan skrupler men bara din medicin har minsta chans att bota den här efterhängsna jäkla sjukdomen så blir jag oerhört tacksam och glad. ebola är fan inte att leka med!

: