köket tapetserat!

argh! måndag idag. igår var det söndag och som det brukar vara innan söndag så var det var de lördag dan innan. lördagen bjöd på utgång med los farbrores, dvs jag (el farbror mas loco del mundo), calderon, miklo, gertrud, svensson, henke, G, peter påkörd och amöba. vi käkade middag på söder innan vi äntrade den stora scenen på stureplan. stekarnas domäner. och eftersom man ska ta seden dit man kommer så stekte vi på stekarnas vis. drinkbord på sture. 2 buteljer fanskt bubbel - moët et chandon brut imperial, samt ett styck buteljerad svensk djävulssaft - absolut vodka. stekigt värre.

eftersom det blev vintertid så fick vi steka extra länge då klockan helt plötsligt snurrade tillbaka en time. när sture stängde så pallrade vi oss dessutom vidare till ambassadeur. där träffade vi på några stekiga säljare som vi kände som hade belägrat nån VIPhörna som vi således snyltade in oss på. när även det stället stängde så stack jag och miklo vidare till ett kebakhak och drog i oss en kebabtallrik. eller...jag tog en kebabtallrik. miklo tog en kebab i pita och en kebab i franska. bäst att ta en av varje tyckte han för man kunde ju inte bli mitt på bara en. när han tryckt i sig första så var han såklart proppmät så han fick be om att få den inslagen så han kunde käka upp den hemma istället. jag smålog lite åt det hela....sen bulle hem.

när jag kom hem så var man ju lite salongsberusad och när jag är det så brukar jag snarka en del när jag sover. tydligen snarkade jag rejält. för jag vaknade av att tjejen pokar mig med sitt längsta finger och ber mig lägga mig på andra sidan sängen så långt borta från henne som möjligt. bussigt...

sen på söndag morgon så blev jag upptvingad vid 11 för att fortsätta med köksrenoveringen som hållit på sen sista veckan i juli. men äntligen har vi smackat upp tapet i köket. det ser nästan klart ut nu. fick även upp överskåp till kyl/frysen. nu är det bara lite lister å passbitar som ska till sen kan man bjuda hem folk.

:

poobla

Steeeeeeeeek!!

Anonym

du är ju för fanders stekigare än stekarmackan