jag ser dig fast jag sover!

asså..imorse vaknade jag och förstod rätt snabbt att jag hade sovit med ögonen halvöppna igen. jag fattade det eftersom jag liksom såg utan att ha känt att jag behövt öppna ögonen det minsta lilla. men sen ska man ju öppna ögonen fullt ut. och det gjorde så förjävla ont att öppna ögonlocken helt. de satt som fastlimmade med själva ögonen och ögonvitan var dessutom inte vit. ögonvitan var röd! jag var helt rödsprängd i ögonen och jag såg inte bra kan jag avslöja! jag hade dessutom 2-3 kilo kletigt guck i ögonen som gjorde att jag såg ännu sämre. det var som en dimma. och nu, kl 13:28 så gör det fortfarande lite ont i ögonen när jag blinkar. att jag aldrig lär mig att peta på de där ögondropparna innan jag går och lägger mig är ju jävligt underligt. jag borde ju för tusan göra det av ren självbevarelsedrift...!

menmen...jag är tydligen en tvättäkta idiit och om regeln survival of the fittest fortfarande gäller så bedöms jag nog som utrotningshotad

:

yoakeem

Lägg flaskan med dropparna på kudden så glömmer du den inte.

Anonym

Sov med såndär ögonbindel som gamla amerikanska kärringar har

rewdboy

G: men det får ju inte mina ögonlock att stängas heller! det enda det gör är ju att stänga ute ljuset..

Anonym

Jo för fan, du får ju snöra åt dem hårt fattar du väl.

Swedeheart

duct tape....

Lallis - liv och leverne

Haha; ja det var en liite märklig egenskap du har där;)
Hittade hit via Honungs blogg. Kommer gärna igen.
Och du.. ha det skitkul i helgen.
/Lallis