huärk vad jag e mätt

satan i gatan. nu har man krubbat tårta idag igen. vi fick nämligen inte i oss alla 3 tårtorna som fanns att tillgå igår. så vi sparade en till idag. och återigen är jag alltså sådär jävla proppmätt och speedad som man kan bli när man käkar tårta baserad på grädde, dumlekulor och maränger. alltså ingredienserna var socker, socker och lite mer socker. det var sjukt gott iofs och tårtan var alldeles hemmagjord (eller jobbgjord eftersom vi e på jobbet) av vår husfru kajsa. hon e bussig hon.
dock kan man undra om hon har bakomliggande motiv. jag känner att hon kan vara en individ som man skulle kunna klassificera som en feeder. dvs en person som gillar att göda folk i sin omgivning för att gillar när dom blir så feta så att dom rullar. jag kommer nämligen rulla väldigt snart...too much cake jao.

:

Anonym

Fy så orättvist... jag vill också ha tårta..

rewdboy

du dricker ju bara bärs med tomtarna på DI...

Anonym

Javisst... nåt måste jag ju göra när jag missar tårta