de misslyckade prototyperna till de mänskliga rasen

shiiiiiiiiiiiit...var precis inne å läste på swedehearts blogg!
hon hade ett videoklipp från youtube med en bunt helt skräckinjagande auditions från amerikanska idol.

anfäkta och anamma!

varifrån rymde dom där? jag skulle kunna svära vid min dolmasz att de varelser som visas i klippet är misslyckade prototyper till Cro Magnon hela bunten, som rymt från en bunker under marken i area 57. det är horribelt och fasansfullt!
ring ghost busters! eller, vad fan...ring Fox Mulder!!
hur ska jag kunna dormera ostört i min annars så trygga bädd inatt? jag kommer troligen att hemsökas av fasansfulla mardrömmar i vilken skräckinjagande scenarior utspelas där olika varianter av hur mänskligheten hade utvecklats om dessa människor hade fått stå mall för homo sapiens av idag. alltså..jag framhärdar inte att likformighet är nåt att sträva efter, men dessa personers själar verkar besatta av belsebub. hin håle. djävulen. eller djävulens avkomma. de visar ömsom aggressivitet och ömsom en världsfrånvändhet som jag finner otroligt skrämmande. det har helt kopplat bort all form av tankeverksamhet och försöker utföra någon slags ond ritual för att framkalla någon troligtvis djävulsk och farlig kraft som ska gör nåt farligt med folk i deras närhet. jag är inte helt säker men till 98% säkerhet kan jag nästan lova att det är det som sker...
och för att förtydliga: jag talar fortfarande om några auditions i ett TV-program kallat idol.
det är heeelt bisarrt...

jag har inte lagt in videoklippet här på min blogg eftersom barn kan besöka bloggen och jag vill helst inte skrämma barn. eller gamla heller för den delen. om ni ändå känner att ni inte är några lättskrämda fjollor med sillmjölke i armarna så gå in på http://imswedeheart.blogspot.com/2008/09/dont-youforget-about-me.html för att se hemskheternaeh..könsmogna kvinnor ska inte heller se klippet. det finns en svag risk att en förbannelse kan drabba era ägg och era framtida barn kanske stannar i växten.

: