mer mode från min favoritdesigner


john galliano är nog min favoritmodedesigner.
alltså, anfäkta och anamma...jag skulle så gärna vilja bära sån häringa haute couture på jobbet.
jag undrar vad de skulle säga om jag satt på nästa kundmöte med dylik outfit?

jag kan tänka mig följande scenario:
vi har kundmöte med nån tuff kund kl 15.00 sharp, bokat av nån projektledare på byrån. på utsatt tid ringer det på dörren. det är kunderna (vi kan kalla dom Baudilina och Stavjanka) som masat sina medelålders kroppar alla dessa jobbiga trappsteg upp till vårt kontor på översta våningen i fastigheten. vi har ju tyvärr ingen hiss...projledaren öppnar glatt dörren och välkomnar dom hjärtligt in i lokalerna. han visar in dom till ett av våra två konferensrum. han erbjuder Baudilina och Stavjanka lite snutkaffe och kanske ett glas kranvatten. Dom tackar ja. Projledaren säger att det till mötet även kommer närvara en tekniskt kompetent person som kommer svara på alla deras frågor rörande systemutvecklingsbiten. Tex tekniska frågor om integrering, kod och databaser och sånt mög. Han kommer snart säger projledaren. Den tekniskt kompetenta snubben ska bara avsluta nån cool kodsnutt och kommer sen hoppa in i mötet.
ja..well..då när jag då skrivit klart min tuffa FOR-loop i mitt kodknackarprogram så reser jag mig upp för att knalla iväg till konfrummet och kliver in...i den där outfiten!
mitt stalltips nu är att Stavjanka och Baudilina troligtvis inte är några fashionistas med känsla för haute couture och att dom då brummar i brallan...av..ja..eh..skräck..typ.

: