semester = inte samma ös på rewdboybloggen

ja..de e ju som alla kan se semester nu. det är lätt att se att det är semester eftersom det är 33 grader celsius, strålande sol utan ett moln på him..*hostharkel*
flåt..det öser ner piss från blåsan på den allsmäktige jahve och det är nåt grått luddigt skit som täcker över solens feta sköna strålning och således hindrar den från att nå min hud så jag kan få mig lite nödvändig livskvalitet.

men, skit samma...vad jag ville säga var att bloggen har inte riktit samma uppdateringsfrekens just nu. det beror på den härliga semestern med det ohärliga vädret. men jag ska råda bot på detta. jag kommer att fixa med mig en laptop. och den i kombination med min Nokia 6110 navigator med 3.5G uppkoppling och bluetoothlänk ger mig bredband även ute i skogen. dvs om det finns täckning med telenor där ute i bushen...det återstår att se...

: