sa jag att lagerbäck är en feg människa?

såg ni matchen igår?
såg ni en enda pigg svensk spelare?
fyfan vad sverige var kassa.
elmander sprang. men han var den enda. han var dock inte bra. han trivs uppenbarligen inte som yttermittfältare. men det är inte så konstigt eftersom han är forward. sverige har en grym yttermittfältare i sebastian larsson. men fick han spela? nää...! varför då kan man undra. hade sverige gjort alla sina byten? nää! vi hade ett byte kvar. ändå fick han inte spela. fastän elmander var så trött så trött och knappt orkade springa.
zlatan var uppenbarligen inte riktigt hel i sitt knä. ändå fick han spela. fastän fegislagerbäck tidigare under våren sagt att spelare som inte är 100% friska inte ska spela för då finns det andra friska hungrigare spelare att sätta in. en spelare som inte är 100% platsar helt enkelt inte. zlatan platsade inte igår. ändå hoppades lagerbäck på att zlatan skulle uträtta något slags magic trick som om han vore joe labero. men det enda magic zlatan gjorde igår var att försöka stirra på bollen så att den kom till hans fötter. för uppenbarligen så orkade inte zlatan springa till bollen själv. jag tror inte att han sprang mer än 2km totalt under matchen igår. jämför med elmander som sprang över en mil.

petter hansson ägnade matchen åt att servera ryssarna mackor precis i området strax utanför straffområdet bara att pricka in på isaksson. han va totalt värdelös. i slutet när allbäck sätts in, vem tror ni han byter ut? hansson, en mittback som är offensiv som en påse grus? nej...han tar ut micke nilsson som faktiskt kan springa och lägga inlägg!! vad tänker mannen?

varför i helvete utnyttjar man inte sina byten när svenska spelarna är så totalt trötta och ointresserade av att springa och kämpa?? det är ett hån mot dom som sitter på bänken. det är att säga att dom är sämre än slöfockarna på plan. och när lagerbäck till slut byter in folk så är det ALLTID i 78:e minuten? varför då? vad kan en spelare göra som kommer in när det är 12 minuter kvar? se på spaniens förbundskapten: när de spelar dåligt så byter han in två spelare direkt när andra halvlek börjar. då har de chansen att påverka matchen. men lagerbäck hoppas bara på mirakel. helt otroligt. han e orsaken till att jag mår dåligt idag. bara han. han e orsaken till att sverige åkte ur!

1: zlatan skulle inte spelat. han va inte frisk och han sprang inte många meter igår.

2: elmander ska inte spela kantlöpare. han e forward. han skulle spelat på zlatans plats då hade vi fått fart på anfallsspelet.

3: på elmanders plats skulle sebastian larsson spelat.

4: kim källström skulle spela istället för daniel andersson. daniel andersson är nog inte så värdelös som jag trott innen men han e fortfarande sämre än kim.

5: fredrik ljungberg är slut som spelare. han har inte gjort mycket nyttigt senaste året. varken i klubblaget eller landslaget.

6: petter hansson är tammetusan ingen atlet. så fort tempot dras upp så blir den mannen så virrig så det är sanslöst. spela in majstorovic.

7: byt spelstil som passar de spelare vi har. i landslaget är rosenberg alltid kass men kille kom förfan fyra i skytteligan i tyskland. byter vi ut alla gamla skräcködlor i landslaget mot seb larsson, rosenberg, elmander, stoor, kennedy etc så kanske vi får det spelet. gör en generationsväxling nu. visst...vi kanske suger pung i fotboll närmaste året men det måste ändå göras.

8: kicka lagerbäck så fort han sätter sin fot på svensk mark

1 :

Digidiva

och stackars anders svensson slet som en ardenner.men förgäves.