natalie schutermans webshop är öppen

läste kräjzees blogg. hon skriver om att hon har svårt att hålla sig från att shoppa. hon måste spara pengarna till semestern så hon kan tokshoppa då istället. bland problemen hon har så är det att natalie schuterman har öppnat sin webshop (dont worry, jag visste inte heller vem det var).

som modebloggare jag är så surfar jag raskt in där för att inspektera varorna.
anfäkta och anamma, jag skiter på mig av skräck.
kolla den här kjolen: den kostar 18.000 riksdaler!
det är FEEEEETT med cash för ett stycke kjol! det är visserligen en fin kjol. men det är ändå 18 papp.
iofs..jag noterar att det är 30% rabatt så man kan faktiskt få kjolen för den nätta och facila summan 12.597 SEK.
nästan gratis ju..

så..jag förstår inte kräjzee digidivas problem...att hålla sig från att lägga 12-13 papp på ett stycke klädesplagg har jag absolut inga problem med. jag skiter helt enkelt ner mig när jag ser prislappen.

jag spanade även in väsksektionen.
hittade en hiskeligt ful väska som såg ut att vara gjorde i lackerad presenning. typ sån presenning man hittar på bauhaus.
detta stycke lackerad presenning kostar dock ungefär vad en normal pensionär får ut före skatt. dvs 7697 SEK. och då är det ändå 30% rabatt.

jag tror fan att jag ska till bauhaus i helgen och köpa mig lite lackfärg, sytråd, sax och ett par kvadratmeter presenning....

1 :

Johanna

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA du är fantastisk rudde! Väskan var verkligen gräslig