min nya navigator

stekar-mackan har tjatat på mig att blogga upp lite bilder på min nya navigator i audin. så här får ni lite bilder på min grymma RNS-E.
DVD-baserad navi med mp3-uppselning. sitter 2 st 2GB SD-minneskort i som ja spelar musik ifrån. tyvärr så stödjer den inte mer än 2 GB men de duger under krig som jag brukar säga. man får ju ändå in ca 500 låtar per minneskort, jag har 3 st. så det räcker ett bra tag.

lite skakiga bilder men så blir de när man fotar och biljäveln rör sig.

köranvisningar även i lilla displayen i instrumentbrädan. najs som fan. det roliga är att det helt plötsligt bara dök upp. förut så visades hastigheten digitalt där. men sen en dag så fick jag plötsligt upp köranvisningar där. och jag har inte gjort nåt för att få upp det där. lite magic!

såhär vackert ser det ut på motorvägsavfarter.


och så här ser navin ut när jag står still i tvätthallen på OKQ8 i årstaberg...en vacker dag när jag blir rik så ska jag koppla in TV och PS3 i den där mojängen. kanske ska ringa xzibit å be hans possee ta en titt..

:

Anonym

grattit till din mmi...hastigheten har du säkert kvar i displayen, för det har jag, har själv en S3 med mmi. hur ny skiva har du? undrar bara.. mvh micke

rewdboy

jag har en 2006 skiva. men jag hoppas få tag på senaste skivan inom nån vecka.

Markus

Fan, att det skakar så mycket trots att du kör 30 på nynäsvägen och bromsar upp folk!

Jag tror bilden är photoshopad!

Cheso

Rudde, Rudde, Rudde... Oavsett vad du sätter in för prylar i bilen så kommer du fortfarande tuffa runt i en dieselbil! Diesel mannen, inte bra, inte bra.

HAHAHAHAHAHAHAHAH

rewdboy

hempa: du e bara avis för att jag kör miljövänligt.

haha!

annars? bilen går bra eller?

Cheso

Ja, förutom att jag måste lämna in den och byta förardörr! 10 dagar ska dom ha biljäveln... HYRBIL for life!

rewdboy

min AC e paj.
ett tips: lämna aldrig in bilen till AUDI östermalm. dom verkar riktigt nonchiga...hör fan aldrig av sig