ny tapet in da hoooouse!


vassego! en bild rakt inifrån "the toots residence" av min nya tapet som jag smällde upp i fredags. och min nya fina ipodhögtalare.

även min inte fullt så fina plasmaTV syns på bild. icke HD som alla andra töntar har nuförtiden. men så är det när man är early adopter. köper tidigt innan alla andra har och sen får man ta smällen att alla springer förbi en med bättre och billigare grejer ett par år senare. men va satana...har inte råd att köpa ny TV nu. samt att man lär få däng av frugan om jag skulle lägga ut stålar på en ny TV igen. men faktum är att jkaag ändå är rätt nöjd fortfarande. min gamla bettan ger bättre bild än de flestas sketna HD-ready bajs som säljs idag. som de ändå kollar på vanlig analog TV med och bilden ser ut som en akvarellmålning gjord av en femårig unge med parkinsons syndrom i armarna.
förstår inte det där. folk tjackar fin TV men sen så kopplar de in den på vanligt analogt mög och ser ändå inte att bilden de har är skit.
de fattar inte att den analoga TVn som funkade fint när man hade 26-tums tjockTV inte funkar längre när man drar ut bilden på dubbelt så stor yta och en TV som är mycket känsligare för dålig signal. speciellt LCD...där ser ju allt ut att vara tecknad film från 1976 om man kör analog bild.
men eftersom TVn va dyr så tror dom att det är bra bild. så de sitter där nöjda. men det är väl det som är huvudsaken.


eh..hur faa-an kom jag in på det här när jag skulle blogga upp min tapet bara???

:

Digidiva

Mycket trevlig tapet! Inget större fel på TV:n heller för den delen.

yoakeem

Jag kör dockteater i en gammal tv som jag plockat ur innehållet från. Och det mot en grå vägg utan blommig tapet. Det funkar fint.

Digidiva

Hahahaha!!!! Turas du och Jonas om med att vara dockteater-regissörer så att det alltid är spännande för den ena vad som kommer på TV:n...?

rewdboy

är det sånt som kallas analog TV? dockteater?

Anonym

Japp, men det är en nästan utdöd företeelse, nu sen platt-tvn kom... Programledarna fick ätstörningar och gick in i väggen hela tiden