jävla spammare!!!


anfäkta och anamma!!
fyfan vad jag är förbannad just nu!!!

min privata mailadress rewdboy@rewdboy.com är under attack. (ja, jag vet att man inte ska lämna ut sin mailadress i klartext på nätet men det spelar ingen roll längre som ni kommer förstå i det här mailet).

senaste veckorna så får jag tusentals mail varje dag. det är faktiskt i ärlighetens namn inte så spännande eftersom det tar sjuuuuukt jävla lång tid att ladda ner mailen. samt att de mail som jag verkligen ska läsa blir fett jävla svår att hitta bland all skräppost. som ni kan se på bilden så har jag idag alltså fått ca 7700 mail. som tur är så har jag ett bra spamfilter på datorn men det roligaste vore ju om man helt och hållet slapp tanka ner de här 7700 mailen varje jävla dag!

av någon anledning så har spammarna fått för sig att ange min mailadress som svarsadress på deras egen pissiga jävla spam.
så när mailservrarna vägrar ta emot min mail så studsar den tillbaka till - ja just det - min mailadress!!!
så jag får tusentals mail VARJE JÄVLA DAG!

hur fan tror ni det kommer se ut när jag drar på semester i 3 veckor i sommar?
7000 mail om dan i 20 dar blir 140.000 mail!!! ETTHUNDRAFÖRTITUSEN JÄVLA MAIL!!
VA? ETTHUNDRA FÖRTIO TUUUUUUUUUUSEN!! hur lång tid tar inte det att ladda ner?
jag kommer behöva en ny hårddisk bara för att läsa min förbannade jävla mail!

så det ser ut som att jag måste byta ut min mailadress som jag älskar så högt mot nåt jävla pissbajsmail som typ epatraktor498@rewdboy.com eller nåt liknande.

och eftersom jag använder den här mailen på viktiga ställen och som tex där jag reggat min domän och alla viktiga sajter på nätet där man registrerat lösenord så blir det ett sabla meck att byta ut den adressen överallt.

om jag får tag på en sån där jävla spammaridiot så ska jag gladeligen flå han med en trubbig gaffel och sen sy ihop en kanot av hans äckliga skinn och sälja på blocket till lägstbjudande!


faaan
FAAN! FANFANFANFAN
BAJS! PISS RUNK!

1 :

Digidiva

Du kör bra mycket bättre mörkning än aftonbladet. De gör mer så att de publicerar bilder på folk och så lägger de på ett talstreck över ögonen och så får det räcka så.