jag modebloggar mina strumpor och kallingar i lådan


såhär ser det ut i min strumplåda. man kan se att det inte är helt moderiktigt städat. det finns ganska många strumpor där i lådan. jag lider av samma problem som alla andra, dvs att det alltid är en strumpjävel som försvinner. kvar har man sen en massa strumpor som saknar partner. jag sparar dom till förbannelse i förhoppning om att den andra strumpan ska dyka upp nån gång. ibland kan man hitta dom under sängen eller under soffan eller i katternas vattenskål.
jag har även en del rätt så moderiktiga kalsonger i lådan. de skönaste är de röd/vitrandiga som man kan se här. det är ett par CK kallingar i stretch som sitter som en smäck. enda problemet är att det är modellen av nån anledning har nån tydlig fram eller baksida. ett tufft i-landsproblem som jag ibland brottas med på mornarna

: