ang mitt modebloggande

ja de här med att modeblogga var svårare än jag trodde.
jag känner att jag har stagnerat lite i utvecklingen.
för det går ju onekligen lite trögt fastän jag försöker lära mig av kenza och blondinbella och sofie fahrman och vad alla heter.

så jag kommer fortsätta med mitt modebloggande, men jag kommer nog även att ta upp inredningsbloggande. det verkar vara en het trend där konkurrensen dock troligen är aningens svagare. så jag tror att jag kan göra stor succe inom den blogg-genren. håll tummarna..
jag tror att det kan bli min grej faktiskt

1 :

ewqs0r2zzo

Counterclockwise round interpolation to position I, with a middle point at . Clockwise round motion to point D, with center point at . With the G90 and G91 commands we inform the Pet Supplies machine the way to|tips on how to} interpret the coordinates. The house position may be outlined with the command G28.1 X## Y## Z##. The G17 is default for many CNC machines, but the different two may be additionally used for achieving specific movements. So, here we nonetheless have the identical finish point because the earlier example , but the center point is now at completely different position .