förbannade youtube

jag tycker att den moderna verkligheten faktiskt är ganska hård.
förr i tiden, på den gamla goda tiden, så kunde folk göra pinsamheter som att supa sig dyngrak på byastämman och sen kräka ner sig själv så att hela byn såg det. dvs ca 125 pers som man skämde ut sig inför. för länge sen fanns det inte digitalkameror. det fanns inga kameror alls faktiskt. alltså hade halva byn glömt bort det veckan efter och vid nästa byastämme så kom ingen alls ihåg den där spyan längre.

nuförtiden så finns digitalkameror i var mans ficka i form av mobiltelefoner och det finns internet.
dessa två ting i kombination gör att 1 minut efter att du har lagt en präktigt grön kakadua på byastämman, eller nuförtiden kallas de krogen, så kan hundratals miljoner människor över hela världen se detta. alla från katmandu i nepal till tensta i sverige.
dessutom så försvinner det ALDRIG!!
hajja..de kommer finnas där forever. det går inte ta bort.

nu så ska ni veta att det cirkulerar en odräglig video av mig från när jag fyllde 30 på youtube som är mindre smickrande. ajg e full som en höna. jag e dessutom tvångsfriserad under hot så jag ser ut som ett första klassens miffo.
i klippet så försöker jag dra en lustig historia och illustrerar det med hela kroppen. bland annat genom att dänga huvudet rakt in i en kanten på väggen vid ett fönster.
det gjorde så djävulusiskt ont så jag hade säkert börjat böla som en liten flicka om jag vore nykter. som tur var så var jag alla annat än nykter.
eftrersom ni ändå kommer hitta skiten så kan jag lika gärna publicera videon här.
varsågoda!


Mode
jag har på mig en ljus skinnjacka från rocco barocco. den är gjord i mjukt skönt getskinn. troligtvis är det ca 3-4 bergsgetter som fått sätta livet till för att jag kunnat få bära denna sköna jacka.
Min frisyr är en extrem variant av crew cut som jag icke valde själv. den utfördes av en extremt ful frisör under överinseende av hans fru som såg något frågandes ut då klippningen utfördes. om man vill hitta något positivt med det hela så kan jag säga att klippningen var helt gratis.
tröjan jag har på mig är en vit tröja sydd av en barnarbetare i bangladesh, som min tjej har strykit på ett eget tryck av mig på. det blev sisådär vackert. men vad gör man inte när man fyller år?

1 :

Anonym

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. Fy fan vad du är skön! Filmen har jag sett förr. Men texten Rudde! Texten!
Mvh
Frasse