AAARGH! var var du på biologilektionen egentligen???

det är sånt här som gör mig mörkrädd och tvivlar på mänskligheten

Berta säger: Hej! Jag har en fråga som är lite konstig men hoppas få svar. Jag undrar om det finns någon risk för en tjej att bli gravid om man har sex med en kille som inte har kondom men tjejen har trosor på sig? Alltså, killen kan ju som inte vara helt "inne" i en, men kan det komma på sidan eller igen på nåt sätt så man kan få en oönskad graviditet??
Linn Heed säger: Spermierna överlever inte lång stund utanför slidans miljö och därför så är risken minimal att bli gravid om inte sperman hamnar inuti slidan på något sätt. Jag tycker inte att du skall oroa dig, men ett bra sätt är att faktiskt skydda sig med kondom, även om det inte blir ett fullt penetrerande samlag. Smeksex eller oralsex kan också sprida könssjukdomar, så ta det säkra före det osäkra och skydda dig själv och den du tycker om.

:

Digidiva

Det där är ju helt sjukt pinigt!!! Jag trodde iofs att man får stor pung av att vara kissnödig tills för nån månad sen, men det där, det är ju bara för sorgligt!

rewdboy

vet inte riktigt vad jag ska säga nu..

Digidiva

kräjzee jr, dvs min syrra trodde också det. Man kan säga att våra föräldrar inte informerat oss till 100% i vissa grundläggande biologiska/anatomiska ämnen