våldtäktsdebatten är så jobbig

alltså..har suttit hela dan å funderat på ett inlägg i våldtäktsdebatten som just nu hörs å syns överallt.

jag börjar bli trött på det här. jag är ingen våldtäktare fan.
läste en artikel eller krönika i nån blaska nånstans för nån vecka sen av nån som i princip sade att alla kvinnor nuförtiden var så rädda för att bli våldtagna att de inte vågar gå ut eller gå hem själva från krogen. varför ska kvinnorna vara rädda och sluta gå ut undrade hon. det är inte kvinnorna som ska stanna hemma. man skulle ta bort problemet genom att männen inte skulle få gå ut vissa tider på dygnet???
WHAAT?
är hon dum i huvvet?

det där med killars kollektiva skuld fattar jag inte var i häcklefjäll det kommer ifrån..är det mitt fel om det kliar i drulen hos nån idiot i södertälje? nä..

:

Digidiva

Jag blir också så sjukt provocerad av den här pinsamma våldtäktsdebatten att jag inte vet var jag ska börja! Dels upplever jag det som rätt förnedrande att nån stolle bestämmer att jag, bara för att jag är kvinna, är rädd för alla män. Den åsikten får väl stå för just den jubelidioten, gör dig f*n inte till språkrör för mig!!!! Bara att säga så där gör ju oss allihopa till klena offer som inte törs göra nånting om inte alla dumma starka män blir inlåsta. Inte fan vill jag att alla män ska låsas in. jag vill att man låser in dem som gör andra människor illa, kvinnor som män. Jag skulle kunna fortsätta så här ett tag,men nu känner jag att jag börjar bli arg på gränsen till analfabetism så jag går och tar en kopp kaffe och taggar ner lite....

yoakeem

Ala killar är inte våldtäktsmän, men de som inte dansar är det, enligt vad jag hört i alla fall.