varför sköt dom björnen för?

än en gång så har nu en björn skjutits för att den attackerat en människa. än en gång är jag förvånad över att man valt att döda djuret. varför i helvete dödar man björnen? den fick ju i princip dödsstraff. trodde inte vi hade det i sverige.
björnen är ju för bövelen ett rovdjur!! vi snackar inte teddybjörn som man kan införskaffa på åhlens barnavdelning här! är det inte nån mer än jag som har reagerat på det? jo..jag vet att min hermano David reagerar på samma sätt som jag (det visar att att det rör sig mer än bilder av biffiga boobies av silikon i hans tankar faktiskt).

jag fattar inte...varför inte tex bara transportera upp björnjäveln till toppen på ett berg långt borta istället för att döda den?

nästa gång en jägare skjuter tex en älg så tycker jag vi sätter ett skott i nacken på jägaren åxå. han e ju fan farlig för älgen.

: