vi ser fram emot jockes dokumentär

jaha..nu så ska jag börja blogga om min egen blogg. men iaf. när man bloggar så är de ju faktiskt inte bara för sig själv man bloggar. man bloggar för sina läsare. att få kommentarer i sin blogg är ju ett jäkligt trevligt inslag som visar att folk faktiskt läser. jag vet att många fler än dom som kommenterar min blogg läser. ja, jag har kopplat statistik till bloggen, ego som jag är..

men iaf..fick en så skön kommentar av jocke ang mitt blogginlägg med videon/nyhetsinslaget om kärringen som växte fast med toalettstolen. jocke tyckte att nyhetsinlsaget var så ruttet att han lovade att återkomma med en egen video. enligt egen utsago skulle det bli "en halvtimmes dokumentär om hur fuktigt cous cous är i jämförelse med damm"

jag ser fram emot den dokumentären

: