blir du kåt av en cykel eller dammsugare?

hm..vad fan är det med folk?
först läste jag i aftonbladet om snubben som blivit ertappad med att jucka med en damcykel på stan. enligt blaskan så åtalades han tydligen för sexuellt ofredande av cyklarna.
jag menar..vad fan..? vaddå sexuellt ofredande? kan man ofreda ett dött objekt?
kan man ofreda en real doll? hur vet man att det inte är våldtäkt?
om man lyxrunkar, ofredar man kondomen då? man har ju de facto sin dobrak i kondomen och sen så sprutar men ner den...blir kondomen lack? blir den sexuellt ofredad?
om inte så anser man att kondomen eller real dollen är lägre än en cykel ju?
well...mitt ämne här är egentligen inte lag och rätt och juridiska frågor. utan mer det sjuka i att ens jucka med en hoj på stan

sen läste jag nån annanstans om en städande polack som hånglade med en dammsugare hos sin arbetsgivare. polackens arbetsgivare gillade tydligen inte att städaren idkade sex med hans hushållsapparater så han gav honom dojan helt enkelt. inte helt oväntat enligt mig.

så..varför pökar man med en dammsugare? varför pökar man med en hoj på stan?

vidare. enligt daily telegraph så åtalades en snubbe i england för att ha juckat med en lyktstolpe?! jaha...hur gör man? hade lyktstolpen nåt bra hål där han körde in sin wurst?
eller bara luftjuckade han? jag fattar inte tekniken bakom där riktigt. jag hajjar ju hur de funkar när man kör sin thing med en dammsugare.
alltså jag hajjar HUR men inte VARFÖR.
framför allt fattar jag inte varför? varför jucka med en stolpe på stan liksom. eller en cykel? eller en dammsugare?

nedan lite porrbilder för dom som tänder på dammsugare, cyklar eller lyktstolpar: