davids hjärna

jag ångrar mitt förra inlägg litegrann. jag nedvärderade davids hjärna vilket var taskigt. jag fick honom att framstå som att han bara kunde ha en sak i hjärnan samtidigt.

bakgrundsfakta:
david är en trevlig snubbe med colombiansk härkomst som bott hemma hos mor å far i över 30 år. han har en egen lägenhet men han bor ändå fortfarande hos mor å far. jag antar att mor lagar lite för god colombians mat så david hålls effektivt kvar.
david har även två canis canis där den ena av dom är aningen för aggressiv för omgivningens bästa.

dock..i davids hjärna cirkulerar mer än bilder av sillisar. jag är lessen om det framstod som att de var det enda som cirkulerade där. för det cirkulerar även bilder på g-stringbutts. det cirkulerar även bilder på "ron medellin" och "ron cubano". det är bra grejer. en gång fick jag en kvarting direktimporterad ron medellin av david. det var gott. så han tänker även på sina polare. en sak som dock med 100% säkerhet inte har plats i davids hjärna är en normal uppfattning om tid och klockslag. många anklagar mig för att vara dålig på att passa tider. de har definitivt inte träffat david. han rör sig troligvis i en annan tidszon än resten av den här planeten..

: