Rewdboy vs LimaPer

jaha..idag så trodde jag att jag äntligen skulle få spöa per i flipper.
jag började bra. första bollen ca 26 mille. inte så värst mycket men jag hade byggt upp lite att jobba på. per fick 21

boll2:
jag spelade riktigt bra och slutade på på ca 100 mille
per låg fortfarande efter.

sista bollen:
hade multiboll på g och då går den där jävla magneten igång!
det är skitäckligt. en asstark magnet tar tag i bollen å gör helt sinnessjuka grejer. bollen tar helt onaturliga vägar och jag räddar snyggt ett par gånger. men till slut får magneten för sig att lägga bollen helt blickstilla 1 sekund preciiiiiis mellan flipprarna och sen bara släppa den rakt ner...
rätt nöjd måste jag ändå vara fick 129 miljoner och nytt rekord. men fan va snöpligt

och mupp-per spelar upp sig rejält och slutar på 220 miljoner!
sicket as....

2-0 till per.

fortsättning följer

: