melodifestivlen = bajs

såg på melodifestivalen idag. eller..såg och såg. anna såg. jag satt med i soffan och försökte hänga med. men låtarna sög hästpung kan jag lova. carola blev utslagen av nordman!

det kommer väl stå spaltmeter om det i tidningana imorgon. om jag måste värdera låtarna så ska jag helt ärligt säga att carolas låt inte va alltför spännande. men nordmans låt sög ju ännu mer. fyfan va nordman är kass...vad är det för skit? dock fanns det ännu sämre låtar. en gammal tant som verkade nära ättestupan sjöng en miserabelt tråkig låt som fick det att tåras i mina ögon. jag blev lessen över att mänskligheten kunde frambringa sån skit. jaja...jag är väl inte målgruppen

men...som jag skrev i en kommentar på mobilbogg.nu:
om nordman vinner melodifestivalen så lovar jag att käka upp en självdöd gnu, inklusive skelettet
ojoj...

:

Digidiva

Jag röstade faktiskt på Nordman. Dock inte så mycket för att jag är för nordman utan egentligen enbart för att jag är mot Carola.

rewdboy

VA?? är du helt galen?