ny leksak till mobilen

nuförtiden så lyssnar jag knappt på musik längre. varför? vetefan faktiskt. sterreon hemma är inte inkopplad. jag äger en ipod som jag använde en del förut men använder den aldrig längre för batteritiden är så jävla kass. har dock en mobil som duger rätt bra som musikspelare. men jag glömde mitt headset/hörlurar i göteborg sist jag var där. så det går inte lyssna med den heller.

så på lunchen idag tog jag tag i saken å stack iväg till expert i gallerian för att införskaffa mig ett trådlöst bluetooth-headset tänkte jag.
travade in där och högg första bästa säljare. frågade vad de hade för trådlösa BTheadsets. han visade ett fult jäkla mög som va enormt stora och såg ut som nåt skit som datorspelare har på sig när de lirar nåt multiplayer krigsspel på nåt datorspelshak. jag tvärvägrade å frågade om han hade normala in-ear lurar. dom va slut tydligen så jag sa "jaha, vaffan då drar jag till thephonehouse på övervåningen istället"
sagt å gjort..stegade upp, innan jag ens kommit in genom dörrn så högg en säljare mig å frågade "jaha, hur kan jag hjälpa dig då?"
jag vill ha trådlösa stereolurar till min nokia sa jag. han kastade fram ett par sonyericsson lurar och jag frågade om alla funktioner stöddes av min nokialur.
idioten säger "ja, du kan lyssna på musiken i stereo och svara på samtal men jag vet inte om det kommer att funka att byta låtar". vad fan ska jag då med skiten till???
jag vill ju såklart att allt ska funka! *doh*. då säger jag: "men vaddå..det är väl bara att testa eller hur?" han säger att de inte har nåt demoex att testa med!!
VAFFAAN?!

jag säger att de e ju bara att plocka ur den ur kartongen å koppla ihop med min telefon så märker vi om de funkar eller inte!
då kliver hans chef in och frågar: "men, men...du ska verkligen köpa den va?"
eh..ja..jo..om det funkar som det ska så var de det jag tänkte! är han rädd att jag ska kontaminera lurarna med mitt öronvax när jag testar så får han väl offra den som demoex. jag e kund och jag vill för höge farao testa grejerna jag köper så att jag vet att de funkar!!!

sicken grym säljare...

sen när jag betalt så försöker han sälja på mig ett abb till min fastnätstelefon åxå! argh...jag vill få handla i fred nån gång. inte bli påprackad en massa skit. jag säger att "eh, jag har redan tele2 IP och det är jättebilligt och det duger bra för mig jag e nöjd tack hejdå"

:

yoakeem

"nuförtiden så lyssnar jag knappt på musik längre. varför?"

Kan det vara så att du lessnat på "Ibiza Mix 1996"? Eller kanske är det så att Anna lessnat på att du spelar den? Eller så kanske dina nya kollegor inte uppskattar skivan?

Ja inte vet jag. ;)

rewdboy

omäh! men nu ska jag ju börja lyssna igen. har fixat lurar till mobilen