vakna!

när jag går till tåget på mornarna så brukar det stå ett par trötta gamla skator strax utanför pendeltågsspärren och hålla upp ett par tidskrifter för de förbipasserande att beskåda. jag vet inte om det är meningen att personerna som håller i tidningarna har tänkt sig att man ska intressera sig för tidningarna (eller för personerna vars händer håller i dom stackars fula tidningarna). vet heller ej omdom är gratis eller om man ska pröjsa för dom.

jag har iaf listat ut att det är jehovas vittnen som står där och namnen på tidskrifterna är "vakttornet" och "vakna". det är jäkligt lustigt för personerna som står där och ska försöka prångla ut tidningarna verkar faktiskt allt annat än vakna. jag har aldrig sett nån gå fram och intressera sig för dessa tidskrifter eller personer. å ena sidan blir jag lite förbannad. för varför i häcklefjäll stå där med den där skiten om man nu ändå inte försöker få folk intresserade av det man försöker få ut. å andra sidan blir jag glad för om de försökt pracka på mig sitt jehovamög så skulle jag känna att det var fruktansvärt jobbiga personer och bli förbannad.

nu så när jag börjat på nya jobbet så visar det sig dessutom att de står utanför östermalms tunnelbanestation åxå. så jag får dubbel dos av dessa fantastiska vakna människor varje morgon....

: