hanging cat

ok..skit samma. jag sumpade min deadline för läggdags. därför tänkte jag passa på att visa på ett relativt nytt (nåja, nytt å nytt...men relativt nytt kan man säga) beteende hos en av mina katter (ja..jag har två kräk)
den ena, stjärna heter han (jaja..vi trodde kattskrället var en hona fram tills första besöket hos veterinären. svårt att se kulorna på dom när dom e små)

iallafall..han har börjat med att liksom hänga på knät när man kollar på TV. så fort man böjer knät så kommer han och ska liksom hänga där. ungefär som bagheera hänger när baloo drar han i svansen i djungelboken..
se bild nedan
den här grejen med att hänga på knät är iaf trevligare än att han alltid måste sätta sig i knät på en när man sätter sig på muggen. det e fan helt omöjligt att läsa sin toalettlektyr då...

1 :

yoakeem

Stjärna är min nya idol.