dags att slagga nu va?

så, klockan är nu 00.54 och enligt mitt nya löfte om att alltid lägga mig före 01.00 varje vardag så bör jag alltså lägga mig nu. får borsta gaddarna fort som fan för att fixa det målet. jag tar rätt lång tid på mig att borsta gaddarna tyvärr...fastän jag tycker det är aptråkigt och fast jag har eltandborste (varför i helvete är den aldrig ordentligt laddat för undrar jag?)

well..vad har jag egentligen åstadkommit idag?
nada..vaknade och tyckte jag mådde skitbra efter att varit lite förkyld ett par dar. men det visar sig när jag väl sitter på jobbet att man inte e helt fit for fight ändå. blir lite kallsvettig när jag sitter där framför datamaskinen av nån anledning. det går dock över efter en kopp varm nyponsoppa och en go macka med räkost.

sen kommer jag hem å anna har lagat smarrig panerad fisk och potatismos.

sen så kollar jag på lite TV, criminal minds var bra ikväll och efter det kollar jag på gordon ramsay när han fixar en trasig restaurang. programmen är alltid likadana men det är kul ändå. han knallar in på nån ruggigt sugig restaurang där det alltid finns ett rötägg som tror han är bäst och vägrar lyssna. i slutet så är personen alltid helt omvänd och inser att han varit en idiot som inte fattade. allt detta på en vecka. jag tror inte på skiten men jag kollar ändå. de e bättre än dr phil eller extreme home makeover.

när jag kollat klart på TV ere dags att jobba lite. koda på mmtools. ska fixa en funktion så de kan configa deras officestat själva och så att man kan välja hur många abb säljarna ska kunna regga per kund.
jag hinner fixa biten där man gör själva inställningen och nu återstår bara att implementera detta på de sidor där det ska in. får bli till i helgen. för imorrn ere fredag!

PERKELE!
klockan är 00.01...

: