Man kan för fan inte veta hur en häst ska springa

jag brukade spela en del förr i tiden. jag vet inte varför jag slutade faktiskt. det är rätt kul att spela lite på fotbollsmatcher och sånt. dock har jag aldrig varit mycket för hästar och trav. tydligen verkar inte anders limpar heller digga kusar.
ett citat av limpar från aftonbladet som intervjuar honom med anledning att hans spelbutik var den 12e mest vinstrika spelbutiken i sverige förra året:

– Det är bara tur och så lite kunskap i trav. Jag har jobbat här länge och sett spelare som spelat för mycket och spelare som spelat för lite och vunnit mer. Jag tror inte på skicklighet, det är tur eller otur. Man kan för fan inte veta hur en häst ska springa.

jag håller helt med. dom där kusarna springer ju hur fan de vill...

1 :

Anonym

Great read! You should definitely follow up to this topic!?!

Weston