kvinnan som var rädd för rör

nu så har det gått för långt tammefaan. såg återigen på ett av mina favoritprogram: outsiders på kanal 5.

igår så handlade det om folk med lite olika fobier och tvångssyndrom. en tjej hade en hyfsat normal fobi, typ torgskräck och rädd för folk lite i allmänhet. hon fick panikångest av att synas bland folk då hon trodde att alla stirrade på henne etc. så långt rätt normalt.

sen hade vi killen från England som var rädd för att vara nära gamla tanter. han trodde nämligen att han skulle få för sig att spöa kärringarna om han kom nära dom. det kan ju tyckas sunt att vilja skydda tanterna. ett typiskt fall av tvångsmässig sjukdom. han hade även lite andra symptom som att han va tvungen att kolla kranarna och spisen å dörrarna 800 ggr innan han gick hemifrån. sånt är ju OK men de verkade lite jobbigt att behöva vara rädd att veva på tanterna på gatan om man kom nära dom.

Men...så hade vi kvällens höjdpunkt. det var en tjej som var rädd för, ja håll i er nu, rör och ledningar!!
VA? rör? hon kunde alltså inte vara ensam i badrummet för hon va skraj för rören? RÖR!!?
vad i helvete? rör? de e ju rör vi snackar om här. vad kan hända? vi snackar inte spindlar som lever och rör på sig (HAHAHA) eller typ tigrar med feta tänder och klor utan rör som sitter fast i väggen!?

hon kunde med andra ord inte gå på muggen å brumma utan att nån va i närheten eller duscha om inte hennes snubbe var där.

I en sekvens i programmet fick man se när hon var hos hennes psykolog (eller psykiatriker eller vad dom nu kallas) och han tog med henne in på toaletten. sen frågade han vad som skulle hända om han gick ut å lämnade henne där på toaletten själv. vad händer? jo hon börjar störtböla som ett spädbarn. helt fantastiskt...hon va 28 bast. och började störtböla! och inte för att han faktiskt gick ut och lämnade henne helt ensam med dom läskiga rören (han stannade ju) utan enbart för att han frågade vad som skulle ske OM han gick ut!

det var lite sorgligt att se denna fullvuxna kvinna böla som ett barn pga av hennes rädsla för rören som satt fast i väggen....

jag har bifogat lite läskiga bilder på rör till det här blogginlägget. varsågoda!

:

Swedeheart

Ha ha jag kunde inte lata bli att skratta gott for mig sjalv nar jag laste om snubben som var radd for att han skulle spoa tanterna, ha ha vad ar det for nat??

rewdboy

ja, alltså han var rädd för att han skulle slå ner dom när han kom i närheten av dom stackars tanterna